In 2024 bestaat Fanfare Jubilate Deo 75 jaar. In het weekend van 28, 29 en 30 juni zal dat uitgebreid gevierd worden.

Jubileumconcert

Vrijdag 28 juni:

We openen ons jubileumweekend met een geweldig jubileumconcert. Jubilate Deo zal deze avond laten zien wat ze in haar mars heeft en dat ze heel terecht al 75 jaar bestaat.
Speciaal voor deze avond hebben een aantal oud-leden weer mee gerepeteerd en zullen ze een gedeelte van het concert meespelen. Ook vindt de grand finale plaats van “De Groesbeekse Maestro”; wie mag zich voortaan zo noemen en de trofee mee naar huis nemen?

Na afloop van het concert zal het duo Kleur voor sfeermuziek zorgen. Dit alles vind plaats op het festivalterrein achter De Sleutel Bredeweg 71 Groesbeek.

Het terrein is open van 19.00 tot 00.00 uur. Het concert begint om 20.00 uur. En…..er is deze avond vrij entree.

Partynight met Summerland

Zaterdag 29 juni:

Bij een jubileum hoort een feestje: dit gaan we doen met de, in de regio, alom bekende feestband Summerland. Als extraatje is met je entreebewijs, ook nog een leuke prijs te winnen: een waardebon voor maar liefst 4 overnachtingen in Haus Veronika in Tirol. www.hausveronika.tirol
Het festivalterrein achter De Sleutel Bredeweg 71 Groesbeek zal vanaf 17.00 tot 01.00 uur geopend zijn. DJ Sieppie verzorgt het voorprogramma. Op het terrein zijn diverse foodtrucks aanwezig om de inwendige mens te versterken.

Entree voor deze dag bedraagt € 12,50

 Frühshoppen met Vlado Kumpan

Zondag 30 juni:

We sluiten ons jubileumweekend af met een optreden van de fenomenale Vlado Kumpan en zijn muzikanten. Deze Zuid-Moravische blaaskapel geldt als één van de beste kapellen van de hedendaagse blaasmuziek. Als Vlado Kumpan in 2001 de kapel opricht, heeft hij de beste muzikanten uitgezocht. Alle muzikanten zijn afgestudeerd aan het conservatorium.
Ze waren reeds vele malen in Nederland, maar nu komen ze dus speciaal voor het jubileum van Fanfare Jubilate Deo naar Groesbeek.
Het festivalterrein achter De Sleutel Bredeweg 71 Groesbeek zal vanaf 11.00 geopend zijn.
De entree bedraagt € 25,–