Fanfare Jubilate Deo is een muziekvereniging uit het kerkdorp Breedeweg uit de voormalige Gemeente Groesbeek (sinds 1 januari 2016 de Gemeente Berg en Dal geheten). Jubilate Deo is op 29 juli 1949 opgericht om meer muzikale activiteiten in de Breedeweg te kunnen ontplooien. Klik hier voor meer info over de historie en oprichting van Fanfare Jubilate Deo.

Jubilate Deo is een jonge levendige vereniging die een goed muzikaal niveau nastreeft, maar bovenal een gezellige vereniging wil zijn waar leden zich thuis voelen. Plezier en samenspel in het muziekmaken staan dan ook voorop. Jubilate Deo staat midden in de maatschappij en laat dan ook vaak haar gezicht zien in de Breedeweg, maar ook in de Groesbeekse samenleving. Een kleine greep van de activiteiten waar Jubilate Deo haar gezicht laat zien zijn onder meer tijdens carnaval, Sint Maarten, Sinterklaas, de Eerste Heilige communie en de hoogmis op kerstavond. Daarnaast organiseert Fanfare Jubilate Deo jaarlijks een aantal concerten. Zo zijn het speeltuinconcert en het nieuwjaarsconcert jaarlijks terugkerende activiteiten waarmee Jubilate Deo zijn gezicht aan de samenleving toont. Kijk in de agenda voor een overzicht van de activiteiten van Fanfare Jubilate Deo door het jaar heen.

Fanfare Jubilate Deo bestaat uit een blokfluitgroep, leerlingenorkest, jeugdslagwerkgroep en een fanfare-orkest. Deze vier orkesten treden vaak gezamenlijk op, maar hebben ook ieder hun eigen optredens. Elders op deze site stellen deze vier orkesten zich aan u voor.