Slagwerkgroep

De slagwerkgroep van tegenwoordig is al lang niet meer het ietwat oubollige tamboerkorps zoals dat vroeger op straat voor de fanfare uitliep. De slagwerkgroep van tegenwoordig kenmerkt zich door haar geheel eigen speelstijl en is in staat om zelfstandig een vermakelijk programma neer te zetten en weet daar ook vaak het publiek mee te bekoren. De enorme diversiteit en variatie die slagwerkmuziek biedt leidt vaak tot verbazing bij het publiek. Hiervoor worden dan ook de meest uiteenlopende instrumenten gebruikt. De slagwerkgroep treedt vaak samen op met het fanfare-orkest, maar heeft ook haar eigen zelfstandige optredens. Zo organiseert zij elk jaar in het voorjaar haar eigen slagwerkconcert in Verenigingsgebouw De Sleutel.

De slagwerkgroep van Fanfare Jubilate Deo bestaat uit een tiental enthousiaste slagwerkers en staat onder de bezielende leiding van Frank van Wely. Zij repeteren elke woensdagavond van 20:00 tot 22:00 in de Grote Zaal van Verenigingsgebouw De Sleutel.

De slagwerkgroep kan altijd versterking gebruiken. Heb je interesse om lid te worden van de slagwerkgroep of wil je slagwerkles volgen, kijk dan op de pagina Muziek! Iets voor jou?.

DSC_0877 (1)