1ste Frühshopconcert Jubilate Deo een feit

Op zondag 12 juni werd voor de eerste maal een frühshopconcert georganiseerd in verenigingsgebouw De Sleutel. In de afgelopen weken is er hard gewerkt door de organisatie om dit evenement op poten te zetten en zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen. Het frühshoppen kwam wat langzaam op gang, maar de sfeer leek hier niet onder te lijden.

Om 11.00 werd door Fanfare Jubilate Deo het startsein gegeven. Zij verzorgden deze dag twee optredens en brachten veelal Egerländers ten gehore. Gedurende het eerste blok werd het ook langzaamaan wat drukker in De Sleutel. Hierna was het de beurt aan Frank en Luc. Deze twee rasmuzikanten deden er alles aan om de sfeer er in te brengen en dat ging hen ook goed af. Het is prachtig om te zien hoe het publiek hierin werd meegetrokken. Speciale gast deze middag was Marc van de Logt, beter bekend als Foek aus Holland. Deze jonge entertainer voelt zich met een microfoon in de hand als een vis in het water. Met enkele Duitse schlagers liet hij horen wat hij in zijn mars heeft.

Cafetaria Rikken verzorgde op deze dag de catering en met medewerking van bomenrooibedrijf Jan Beers waren er ook nog enkele houthakspellen waarmee de bezoekers zich konden vermaken.

De organisatie bedankt de sponsors die bij hebben gedragen om dit evenement te organiseren en bedankt de bezoekers voor hun komst.

Sponsors van deze dag waren: Zwitserloot Dak, Installatiebedrijf Kerkhoff, Cafetaria Rikken en VERA Steigerbouw.

Voor meer foto’s, zie het fotoboek.