Vrienden van Jubilate Deo

Op zondag 12 juni tijdens het eerste frühshopconcert van Fanfare Jubilate Deo werd door voorzitter Henk Coenen de sponsoractie Vrienden van Jubilate Deo geïntroduceerd. De Vrienden van Jubilate Deo is een club van donateurs die de fanfare jaarlijks financieel steunen met een bijdrage van tenminste 50,-. Het geld van deze Vrienden van Jubilate Deo geeft de fanfare meer financiele armslag. Iets  wat hard nodig is in deze tijden waarin subsidies teruglopen en het lastig is om sponsors te vinden.

Vrienden van Jubilate Deo krijgen een naamplaatje die op een RVS notenbalk wordt geplaatst. Deze notenbalk is in de centrale entreehal van De Sleutel opgehangen. Dit zodat voor iedereen zichtbaar is wie de Vrienden van Jubilate Deo zijn.

De notenbalk is vervaardigd door Heijnen Metaalbewerking uit Groesbeek en werd tijdens het Frühshopconcert onthuld door Iris Kuijltjes als jongste lid van onze fanfare samen met erevoorzitter Gerard Vissers.

Wilt u vriend worden van Jubilate Deo dan kan dat door een mailtje met uw contactgegevens te sturen naar info@jubilatedeo.nl.