Pannenkoekenconcert

Gratis pannenkoeken?
Wie had daar aan gedacht?
Nou, wij dus!

Op dinsdag 23 november organiseert Fanfare Jubilate Deo van 18:00 tot 19:00 een heus pannenkoekenconcert in Verenigingsgebouw De Sleutel. De belangrijkste ingrediënten voor dit concert zijn muziek, gezelligheid en het smullen van gratis pannenkoeken. Behalve van een heerlijke pannenkoek, kunt u tussen de poedersuikerwolken door ook nog eens genieten van leuke muziek. Dit jaar is er speciale aandacht voor Algemene Muzikale Vorming. Onze speciale aandacht gaat hierbij uit naar de leerlingen van Jubilate Deo en hun muzikale optredens. Leerlingenorkest, Jeugdslagwerkgroep en leerlingen, iedereen zal zijn uiterste best doen om een mooi optreden te verzorgen. Wie zich nog meer van hun beste kant laten zien?
Onze koekenbakkers natuurlijk want zij zullen druk doende zijn om de pannenkoeken aan weerszijden van een goudbruin kleurtje te voorzien.

Iedereen is hiervoor van harte welkom. Dus neem vriendjes , vriendinnetjes, neefjes, nichtjes, opa’s en oma’s mee. Tussen de optredens door kunnen alle instrumenten die bij een fanfare bespeeld worden, ook worden uitgeprobeerd. Hoe gaaf is dat!!

Noteer deze datum alvast in uw agenda en zorg voor een enorm lekkere trek. Het belooft een heerlijke, spannende, gezellige en muzikale avond te worden! Tot ziens op dinsdag 23 november om 18:00 uur in Verenigingsgebouw De Sleutel, Bredeweg 71, te Groesbeek.

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn