Op donderdag 14 juli vindt het jaarlijkse speeltuinconcert plaats in Speeltuin d’n Hommel aan de Kruksebaan in de Breedeweg. Sinds jaar en dag sluit Fanfare Jubilate Deo met dit concert het muzikale seizoen af en luidt hiermee het begin van de zomervakantie in. Naast het fanfare-orkest en de slagwerkgroep zullen ook het leerlingenorkest en de blokfluitgroep op dit concert te horen zijn. Het concert begint om 19:00. Bij slecht weer wordt het concert verplaatst naar Verenigingsgebouw De Sleutel.

Muziek! Iets voor jou?

Tijdens het speeltuinconcert bestaat er voor geïnteresseerden ook de mogelijkheid om zich te laten informeren over het volgen van muzieklessen bij Jubilate Deo. Fanfare Jubilate Deo heeft altijd plek voor nieuwe muzikanten. Om muziekles te volgen bij Jubilate Deo is geen muzikale voorkennis nodig. Iedereen, jong of oud, kan instromen op zijn eigen niveau. Jubilate Deo biedt lessen aan voor alle blaas- en slaginstrumenten die bij een fanfare voorkomen.

Tevens zal er in september bij voldoende animo weer gestart worden met een nieuwe blokfluitgroep. Voor de allerjongste jeugd (vanaf groep 4) wordt hier spelenderwijs een basis gecreëerd om muziek te maken. Wilt u meer informatie, kijk dan op www.jubilatedeo.nl of informeer op het speeltuinconcert bij een van onze leden.