Gratis pannenkoeken?
Wie had daar aan gedacht?
Nou, wij dus!

Op donderdag 14 juni organiseert Fanfare Jubilate Deo van 18:00 tot 19:00 een heus pannenkoekenconcert in Verenigingsgebouw De Sleutel. De belangrijkste ingrediënten voor dit concert zijn muziek, gezelligheid en het smullen van gratis pannenkoeken. Behalve van een heerlijke pannenkoek, kunt u tussen de poedersuikerwolken door ook nog eens genieten van leuke muziek. Onze speciale aandacht gaat hierbij uit naar de leerlingen van Jubilate Deo en hun muzikale optredens. Leerlingenorkest, samenspeelgroep, jeugdslagwerkers en leerlingen, iedereen zal zijn uiterste best doen om een mooi optreden te verzorgen. Wie zich nog meer van hun beste kant laten zien?
Onze koekenbakkers natuurlijk want zij zullen druk doende zijn om de pannenkoeken aan weerszijden van een goudbruin kleurtje te voorzien.

Iedereen is hiervoor van harte welkom. Dus neem vriendjes , vriendinnetjes, neefjes, nichtjes, opa’s en oma’s mee. Tussen de optredens door kunnen alle instrumenten die bij een fanfare bespeeld worden, ook worden uitgeprobeerd. Hoe gaaf is dat!!

Noteer deze datum alvast in uw agenda en zorg voor een enorm lekkere trek. Het belooft een heerlijke, spannende, gezellige en muzikale avond te worden! Tot ziens op donderdag 14 juni om 18:00 uur in Verenigingsgebouw De Sleutel, Bredeweg 71, te Groesbeek.

PC2018