Nieuwjaarsconcert: Spotlights on Jubilate Deo

Op zaterdag 14 en zondag 15 januari 2017 organiseert Fanfare Jubilate Deo uit Groesbeek haar jaarlijkse nieuwjaarsconcert in verenigingsgebouw De Sleutel, Bredeweg 71, te Groesbeek.

Deze keer is gekozen voor het thema Spotlights on Jubilate Deo.  De muzikale talenten van Jubilate Deo  worden tijdens dit concert in de spotlights gezet. Zo zijn er verschillende muzikanten die nog meer in hun mars hebben en dit met een solo-optreden zullen laten zien en horen. Yoeri Bekers bijvoorbeeld, is niet alleen een zeer muzikale slagwerker, maar hij is ook een virtuoos op de piano. Samen met de fanfare en Harm Gorter als solist op de sopraansaxofoon speelt hij het prachtige nummer The Ludlows.

Dit en nog veel meer zal tijdens een gevarieerd programma ten gehore worden gebracht dat uiteenloopt van klassieke concertwerken en filmmuziek tot bekende popnummers. Zo zullen verder onder meer nummers van Deep Purple, Phil Collins en  Santana te horen zijn, maar zal ook de filmmuziek At Worlds End uit de film Pirates of the Caribean gespeeld worden. Het leerlingenorkest, de slagwerkgroep en het fanfare-orkest zullen zich hier van hun beste kant laten zien.

Op zaterdag 14 januari begint het concert om 20.00 en op zondag 15 januari zal het concert om 14.00 uur beginnen. Een half uur voor aanvang is De Sleutel open. Toegang is gratis.

JDNJC2017