Nieuwjaarsconcert: Muziek maakt kunst

Op zaterdag 13 en zondag 14 januari organiseert Fanfare Jubilate Deo haar jaarlijkse nieuwjaarsconcert in verenigingsgebouw De Sleutel, Bredeweg 71 in Groesbeek. Sinds jaar en dag wordt op deze manier het nieuwe jaar muzikaal ingeluid.

Dit jaar zullen er zeven Groesbeekse kunstenaars meewerken aan het Nieuwjaarsconcert. Terwijl het orkest een muziekstuk ten gehore brengt met in de titel of in de artiestennaam een bepaalde kleur, zullen de kunstenaars live met de betreffende kleur op het canvas aan de slag gaan. Zo zullen al gaandeweg het concert zeven kunstwerken ontstaan. U kunt dit jaar dus genieten van multi-kunst. Wie heeft dat al eens mee gemaakt?

Na afloop van het concert zullen de kunstwerken geveild worden ten behoeve van de vereniging.

De deelnemende kunstenaars zijn Ans Masseling, Tilly Gerbecks, Wendy Bekers, Jannie Schaapman, Iris Roselie, Ingrid Giesbers en Wilma Verzijl. Zij zullen zich samen met het leerlingenorkest en het fanfare-orkest tijdens deze concerten van hun beste kant laten zien.

Op zaterdag 13 januari zal het concert om 20.00 uur beginnen. Vanaf 19.30 kan men terecht in verenigingsgebouw De Sleutel. Op zondag 14 januari start het concert om 14.00 uur en vanaf 13.30 uur is het verenigingsgebouw De Sleutel open. De toegang is gratis. Kom op tijd, want vol = vol.