In het weekend van 4, 5 en 6 oktober heeft Fanfare Jubilate Deo haar 70 jarig bestaan uitbundig gevierd.

Vrijdag 4 oktober
Op vrijdag 4 oktober was het onder de muzikale noten van de Pleqband gezellig toeven in de Sleutel. Eerder ondersteunde een delegatie van de Pleqband, Jubilate Deo al tijdens de Passionconcerten in april. Ditmaal luisterden zij de Jubilate Deo birthday party op. Ondanks het wat tegenvallende bezoekersaantal wisten zij de sfeer er goed in te krijgen. Tot in de late uurtjes werd er doorgefeest in De Sleutel. Op deze avond werd ook de trekking van de jubileumloterij verricht door Erevoorzitter Gerard Vissers.

Vrijdag 4 oktober: JD Birthday party mmv Pleqband

Zaterdag 5 oktober
Op Zaterdag 5 oktober vond er een muzikale jeugdactiviteit plaats voor jeugdleden van Fanfare Jubilate Deo. Met het spel Colonisten van Catan in speciaal aangepaste fanfare-editie wisten zij zich uitstekend te vermaken. Aan het eind van de dag werd afgesloten met een hapje en een drankje.

Zaterdag 5 oktober: Colonisten van Catan

Zondag 6 oktober
De zondag van het jubileumweekend stond in het teken van het orkestenfestival. Maar liefst zeven traden op in De Sleutel: Edelweisz Berg en Dal, Crescendo Milsbeek, Wilhelmina Groesbeek, EMM Elshout, Ooijse Toekoms, Fanfare Sint Arnoldus Lennisheuvel en natuurlijk Fanfare Jubilate Deo lieten horen wat zij in hun mars hebben. Ook het publiek wist het orkestenfestival goed te vinden. Alle verenigingen konden rekenen op voldoende publieke belangstelling.

Zondag 6 oktober: Orkestenfestival

Fanfare Jubilate Deo kijkt terug op een geslaagd jubileumweekend en gaat vol vertrouwen de toekomst tegemoet.