Jubilate Deo luidt vakantie in

Met het jaarlijkse speeltuinconcert in Speeltuin d’n Hommel heeft Fanfare Jubilate Deo op donderdagavond 14 juli het begin van de zomervakantie ingeluidt. Ruim anderhalf uur lang zag het er naar uit dat het elk moment kon gaan regenen, maar de gehele avond vielen er niet meer dan enkele druppels. Desondanks hadden weer veel mensen de moeite genomen om even naar de speeltuin te komen.

Alle afdelingen van de fanfare waren present tijdens dit concert. In het eerste deel van het concert waren de blokfluitgroep, leerlingenorkest en de slagwerkgroep te horen. Na de pauze was het de beurt aan het fanfare-orkest. Mooi was het dit jaar om te zien, hoeveel jeugdige aanwas er weer is.

Tussendoor werden we door Anke Janssen, locatiedirecteur van Basisschool Breedeweg, nog aangenaam verrast. Samen met drie leerlingen van de basisschool maakte zij bekend een deel van de opbrengst van de jaarlijkse sponsorloop aan Verenigingsgebouw De Sleutel te schenken. Namens alle gebruikers van De Sleutel werd zij door Voorzitter Henk Coenen van Fanfare Jubilate Deo hartelijk bedankt.

Na afloop van het concert wachtte de muzikanten, leden en familie een heerlijk buffet in De Sleutel. Dit buffet werd verzorgd door Theo en Mai die ons ook tijdens het weekendje weg in Friesland uitstekend hebben verzorgd.

Het bestuur van Fanfare Jubilate Deo wenst iedereen een fijne vakantie toe en hoopt u snel weer te mogen begroeten op een van haar concerten.

Kijk voor foto’s in het Fotoboek.