Geslaagd pannenkoekenconcert

Gratis pannenkoeken in combinatie met muziek… Wie had daar aan gedacht? Nou, Jubilate Deo dus!

Goede opkomst

Donderdagavond 14 juni organiseerde de fanfare van 18:00 tot 19:00 voor de tweede maal een pannenkoekenconcert in Verenigingsgebouw De Sleutel. De belangrijkste ingrediënten voor dit concert waren muziek, gezelligheid en het smullen van gratis pannenkoeken. Men kon tevreden zijn met de opkomst.

Muzikaal

Behalve van een heerlijke pannenkoek, konden mensen tussen de poedersuikerwolken (en stroop) door ook nog eens genieten van leuke muziek. De aandacht ging uit naar de leerlingen van Jubilate Deo en hun muzikale optredens. Ssamenspeelgroep, jeugdslagwerkers en leerlingen; iedereen deed zijn uiterste best om een mooi optreden te verzorgen.Leden

Tussen de optredens door konden alle instrumenten die bij een fanfare bespeeld worden, ook worden uitgeprobeerd. Kinderen maakten daar ook goed gebruik van, want er klonken op die momenten verschillende tonen door de zaal.

Veel leerlingen hebben zich weer opgegeven voor twee gratis proeflessen. Heeft u interesse in twee gratis proeflessen, geef je dan op via info@jubilatedeo.nl.